11.4.13

Design Pylsy

Kalliomaalausten inspiroimia töitä: www.designpylsy.com
Taidon ja käsityön viikko jatkuu! Tällä viikolla esittelen Suomen käsityöyrittäjien jäseniä. Päivän yrittäjä on uransa 25-vuotisjuhlaansa viettävä Anu Pylsy. Hänet tunnetaan erityisesti Hölkkäävä hirvi-tuotteistaan. Tuotesarjan sai inspiraation perheen yhteiseltä lomamatkalta Kreikasta. Siellä Anu huomasi, kuinka vanhan mytologian aiheita käytettiin erilaisissa käyttötuotteissa. Loman jälkeen Anu etsi tietoa suomalaisesta muinaiskulttuurista ja löysi kalliomaalaukset ja Kalevalan uudesta näkökulmasta.

Design Pylsyn ateljee sijaitsee Keski-Suomessa, Joutsassa, entisellä Pynnölän kyläkoululla yhdeksän kilometrin päässä Joutsan kirkonkylältä. Vanhan koulun nostalgisissa tiloissa syntyy käsinpainettuja tekstiilejä, joissa yhdistyvät nykypäivän tyylikkyys ja vanha suomalainen kansanperinne. Myymälässä on runsas valikoima ateljeessa valmistettuja tuotteita sekä tyyliin sopivia lahjatavaroita muilta valmistajilta. Myymälävierailun yhteydessä pääsee aina kurkistamaan työtilojenkin puolelle. Työhuoneen ovet ovat avoinna koko viikon ma-la 8.-13.4.2013. Taidon ja käsityön viikon aikana on luvassa kahvitarjoilu, tarjouksia ja arvontaa.

Design Pylsy
Osoite: Pertunmaantie 912, 19650 Joutsa
nettisivu: www.designpylsy.com

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kovasti lukea käsityöyrittäjistä ja nämäkin tuotteet on niin kauniita!

taitava tyyppi kirjoitti...

Kiitos - pitää esitellä käsityöyrittäjiä jatkossakin! Tämä viikko on ollut myös minulle mukava tapa tutustua täysin uusiin käsityöyrittäjiin ja ihaniin tuotteisiin!